Back to the office? Deze kleding heb je nodig 

Nu de lockdown al enige tijd is opgeheven, keren steeds meer mensen terug naar kantoor. Of je nu hybride of volledig op kantoor werkt, het kan weer even wennen zijn om terug te keren naar de kantoorcultuur en alles wat daarbij komt kijken. Waar je tijdens het thuiswerken rustig in je huiselijke kloffie je werkzaamheden kon doen, geldt er op kantoor toch een andere dresscode. Daarom is het belangrijk dat je de juiste kledingstukken in huis hebt op op de zaak goed voor de dag te kunnen komen. Met de juiste items kun je veel verschillende werk outfits bij elkaar combineren, zonder hier al te veel geld in te hoeven investeren. Ben je benieuwd welke kledingstukken je hiervoor nodig hebt? Lees dan snel verder!

 

  1. Overhemden

Wanneer je terugkeert naar kantoor is een goed overhemd een onmisbaar item. Schaf in ieder geval drie overhemden aan in verschillende kleuren die je huidskleur complimenteren. Zo kun je veel verschillende combinaties maken met je overhemden, broeken, sweaters en/of pullovers. 

  1. Effen sweaters of pullovers

Een mooie effen sweater of pullover is een perfect item om te combineren met een overhemd en een chino. Zo zie je er zakelijk en netjes uit, zonder dat de uitstraling al te formeel wordt. Schaf in ieder geval drie sweaters of pullovers aan in verschillende kleuren, zodat je voldoende kunt combineren met je verschillende overhemden en broeken. 

  1. Pantalons

Voor formele afspraken en bijeenkomsten is een pantalon een absolute must have. Het is aan te raden om in ieder geval twee pantalons te hebben. Kies voor een zwart of donkergrijs model om de broek gemakkelijk te kunnen combineren met verschillende overhemden, sweaters en pullovers. 

  1. Chino’s

Een chino is een geweldige soort broek die je op veel verschillende manieren kunt dragen; van casual en sportief tot aan formeel of business casual. Schaf chino’s aan in de kleuren donkergrijs, zwart en beige om de broeken gedurende alle seizoenen van het jaar te kunnen combineren met de overhemden, sweaters en/of pullovers die je hebt aangeschaft. 

  1. Nette blazers 

Natuurlijk kan ook de blazer niet ontbreken aan dit rijtje met basics voor je terugkeer naar het kantoor. Je kunt de blazer formeel dragen met een pantalon en overhemd voor bijeenkomsten en afspraken, maar je kunt ook een meer casual uitstraling creëren. Ga je voor een meer ‘business casual’ look? Combineer je blazer dan met een effen t-shirt en een mooie chino en een paar nette schoenen.

Laat een reactie achter