Geef je medewerkers wat extra van de Sint

Het lijkt misschien of Sinterklaas met al zijn pieten nog maar net weer is teruggegaan naar Spanje, maar inmiddels is de Sint alweer druk met de voorbereidingen voor dit jaar. Want hoewel wel nog midden in de zomer zitten, vliegt de tijd en voor je het weet, staat de Sint weer voor je deur. Wat heb je vorig jaar aan je medewerkers gegeven? En wat zou je dit jaar willen doen? De makkelijke weg is natuurlijk gewoon om een chocoladeletter te kopen voor iedereen. Nu is dat natuurlijk niet verkeerd, want chocolade gaat er bij de meeste mensen goed in. Maar ik kan me voorstellen dat je na dit jaar van grote onzekerheden en spanningen eens iets extra’s wilt doen voor je medewerkers. Dat kan. Want tegenwoordig kun je leuke Sinterklaascadeautjes geven die de feestdag een extra feestelijk tintje geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sint chocolade in allerlei vormen

Chocolade doet het goed, zoals je weet, maar juist het Sinterklaasfeest biedt je de mogelijkheid om ook met Sint chocolade een nieuwe kant op te gaan. Want er is meer dan alleen maar chocoladeletters. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje fleurige Sinterklaasbonbons voor je medewerkers? De bonbons zijn versierd met fleurige Sintplaatjes en geven meteen een feestelijke indruk. Of wat dacht je van een chocolade Sintpuzzel? Die zorgt gegarandeerd voor een paar leuke momenten op de werkvloer. Je kunt dus ook met chocolade alle kanten uit. En als je wilt kun je tussen de bonbons ook nog een bonbon stoppen met het logo van jouw bedrijf.

Sinterklaasgeschenk

Sinterklaas staat natuurlijk voor cadeautjes. Een Sinterklaasgeschenk is natuurlijk ook erg leuk om te krijgen. Je kunt ook je medewerkers verwennen met een Sinterklaaspakketje. Dit kun je bijvoorbeeld naar de medewerkers thuis laten sturen als extra verrassing of uitdelen tijdens een Sinterklaasfeestje op de werkvloer. Het pakket kun je zelf uitkiezen en bestaat uit echte Sintartikelen zoals chocoladeletters, taaitaai poppen, zakken strooigoed, schuimpjes en roomboterletters. Ook hier kun je zelf bepalen wat je kiest, afhankelijk van je budget en wensen. Het lijkt misschien wat vroeg om er nu al mee bezig te zijn, maar het is goed om alvast na te denken wat je wilt voor je bedrijf dit jaar en ook om er alvast budget voor te reserveren. Zo weet je zeker dat jij straks helemaal klaar bent voor een gezellig Sinterklaasfeestje. Je medewerkers zullen ervan genieten en er weer volop tegenaan gaan.

Laat een reactie achter